Såja

 
Sov över hos Jazmine igår. Likest eftersom vi såg PLL till klockan var drygt tre. Vädret har haft PMS, såsom resterande del av lovet. Jag hoppas verkligen att värmen kommer till veckan som prognosen visar. Amanda kom i alla fall och höll oss sällskap (gjorde frukost) idag. Vi började se Ego, men hann endast några minuter in i filmen innan jag skulle fara, så har sett den nu på kvällen med mi familia. Funderar på att slå igång det senaste avsnittet av PLL innan jag intar sleepmode, vilket fall som helst så säger jag godnatt nu.
 

Helg igen

Och inget mer jobb för min del. Blev ingen sleepover igår, utan vi får ta det en annan gång. Slutade runt halv elva igår och sen for vi och fixade lite med lägenheten. Jag köpte tv och vi satte dit lite småsaker. Nästan klart nu! Efter det styrde bilen mot Gälön där jag fick träffa delen av släkten som bor i Stockholm. Min fina kusin gav mig en mist från VS, och ååh de luktar ju bara gudomligt! Kom väl hem där vid halv elva då jag egentligen skulle vara med Jazmine, men stackarn har gått och blivit sjuk. Krya gumms ♥





Sotigt

Typiskt och oundvikligt så somnade jag ännu en gång efter jobbet, vilket har resulterat i att jag inte alls känner mig trött nu. Varje dag samma sak, somliga lär sig då aldrig. Rastlös så satte jag igång att börja leka med lite smink, en sak jag fick i julklapp som kanske var på tiden att testa. Ibland får jag bara lust att göra sånt, för att ärligt talat så tycker jag att allt som har med att fixa hår, smink, kläder är jätteroligt. Jag tar mig bara aldrig tiden till att verkligen ta tag och göra det. Smoky eye effect i alla fall från Maxfactor. Ändå rätt smidig, fast jag ville inte kleta på hur mycket som helst. Det var allt från mig.
 
 
 
 

Ser slutet

 
En arbetsdag kvar. Känns förjävla härligt ska jag säga. Sen har jag sommarlov igen och direkt på kvällen far jag och några brudar till Luleå för lite inflyttningsmiddag och sleepover i min lägenhet, lär bli mysigt. Så imorgon blir väl förhoppningsvis sista gången på åtminstonde några veckor jag ställer väckaren på 06.20. Städandet av toaletter slipper jag helst också.
 

-

Jag önskar att jag hade mer att komma med, men det är väl ungefär såhär mitt liv ser ut just nu. Det står stilla. Det är tomt. Sommaren är inte alls som jag ville och den går alldeles för fort. Eller lovet går för fort, vet inte om man kan kalla detta sommar. Tiden bara glider förbi men samtidigt står allt stilla, för jag tycks aldrig hitta mig ut från min plats mellan verklighet och önskedrömmar. Så vilsen. Godnatt.
 
 

Luleå hamnfestival

 
 
 
 
 
Tiden den senaste veckan har på riktigt rusat förbi. Jag tycker att sommarlovet kan sakta ner lite nu, för det faktum att drygt hälften redan gått, det är skrämmande. Jag arbetar på som vanligt och är nu inne på min sista vecka ute på fårön. Annars så spenderade jag helgen med mina kära vänner i Piteå Norra, även kallat Luleå och min andra hemstad. Vi har rockat till några artister, ätit, åkt lite karuseller, gått runt och tagit del utav hamnfestivalen så att säga och sedan fortsatt rocka loss natten lång på hemmaplan. Festivaler sätter verkligen språng på sommarkänslorna, något som vädret dessvärre sätter stopp för. Usch. Men min helg har då varit toppen. Nu taggar vi pdol!! 

Broderi

A guardian angel has got my back
~
 

Tycker om er ♥

 
 
  
 
 
 
 
 
  
  
 
  
 
För en vecka sedan idag, så kom Amanda hem från USA. Därav en liten välkommen-hem-middag. Resonerade fram till att ingen hoppbild kommer att bli publicerad och ja, jag antar att du vet svaret varför utan att jag ska behöva säga det. Men vi sög. 

Val

 
Ibland så känns det som att jag bara är. Jag bara finns här. Jag tittar utan att se, jag hör utan att lyssna. Jag känner utan att känna, för annars skulle allt vara mycket enklare, eller? Då skulle jag veta vad jag vill. Alla val, alla beslut skulle vara självklarheter. Istället så är jag bara. Tänker utan att veta. Bryr mig utan att visa. Lever utan att leva? De senaste dagarna som passerat har jag tänkt utan att veta. Stått i konflikt mellan hjärna och hjärta utan att veta vad jag vill. Samtidigt har jag försökt hjälpa andra och få de att förstå vad de vill. Livet har så mycket att erbjuda och jag, jag är en sådan person som inte ens kan besluta vad jag vill ha för glass från frysdisken. Men nu har jag bestämt mig, och jag hoppas på en jävligt god glass. 

Småplättar i en tårta

 

Jobb

 
 
 
 
Jag är fullt medveten om att jag har varit lite frånvarande på sistone, men jag har haft ganska fullt upp. Igår började jag mitt jobb ute på Fårön och jag trivs jättebra. Efter jobbet och någon timmas powernap begav vi oss till Nolia för att avsluta psg med en funktionärsfest(?). Det bjöds på mat, dryck och lite annat. Gratis är gott. Senare for vi till Jazmine i Öjebyn och såg en film och pratade lite och så. 
 
Nu är 2/15 jobbdagar avslutade. Imorgon väntar en tredje, vilket faktiskt betyder att jag måste avsluta nu och få mig lite sömn. Ville bara ge tecken till att jag fortfarande är vid liv.