PARADISE HOTEL

 
Vem vinner ikväll??? Så länge det inte blir Jesper så är jag nöjd☺
 

Och lyckan fortsätter

 
Jag vet inte vad som är med mig, om jag har nått en känslomässig topp eller vad? Mitt topphumör idag beror på många saker skulle jag tro. Hade relativt kort skoldag som jag helt och hållet hade glömt bort. Har klarat mig till nivå 28 på flappy bird. Hade ingen träning och fick fara och se LF för typ första gången denna säsong. Det bjöds på godis och LF vann. Sist men inte minst så har jag fått min resa till Rhodos betald i födelsedagspresent!!!! Åh vad jag älskar mina föräldrar!!! ♥♥
 
Ja, lyckan är total.
 
 
 

HAPPY

Upptäckte denna låt först dagen innan nyår, men sedan dess kan jag inte sluta lyssna på den. Kan inte heller undvika att bli glad. Vill typ bara dansa och le.

Idag är jag glad. Eller jag har varit glad som mest hela dagen. Lite ovanligt med tanke på att det är måndag dock. Jag måste helt enkelt ha vaknat upp på rätt sida idag, så det var ju skönt. Speciellt efter igår, då jag var less på det mesta. Men nu är det väl dags att inta sängen och hoppas på samma uppvaknande imorgon.
 

110 dagar

 
 
 
JAG OCH MINA BRUDAR HAR BOKAT RESA TILL RHODOS 24 MAJ!! Ja, om 110 dagar ses vi igen och det ska bli så sjukt kul! För att få allt att passa in, eftersom att Elin tar studenten, så har vi valt att fara samma vecka som alla andra studenter. Så inte nog med att jag får en vecka med sol och bad tillsammans med mina underbara vänner.. Jag fyller även år 26 maj!!!! Arton bast till och med. TAGGA TAGGA TAGGA

Tillbaka

 
Såg nu att jag inte hade varit inne här sen lovet. Det var som fan. Nu är jag i alla fall tillbaka. Tillbaka till Luleå, till skolan, till en allt stressigare vardag. Tillbaka till verkligheten helt enkelt. Och tillbaka hit då.
 
Annars så rullar det väl på som vanligt. Har hunnit lämna in en rapport 2 min före deadline och det var det mest intressanta i mitt liv just nu. Nej men usch, har nog aldrig varit så stressad. Förra veckan hade vi en hel rad uteblivna lektioner och det var så otroligt skönt. Även idag så blev samhällslektionen inställd så jag kunde skutta iväg in till stan hundra minuter tidigare. UNDERBART. Nu är jag inte ens trött. Jag som i princip brukar vara död efter skolan är inte trött. Fast kanske sover ändå, har inget bättre för mig. Haha typical me.