Jag lever

Min lediga kväll har inte alls varit händelserik, utan istället så har jag gjort så lite som möjligt. Lagat mat och tvättat är nog det enda. Legat på latsidan med bloggen, men jag återkommer senare med vad som hänt. Inte mycket alls. Men nu ska jag sova!

Så mycket bättre

 
Alltså, Ken Ring, vilken människa, vilken historia. Griper tag om hjärtat och lämnar inte ett öga torrt. Seriöst, all respekt. Se avsnittet.

Shake it till you make it

 
Lägger upp en lite halvsvettig bild sen i somras. Idag hade vi en annorlunda träning. Istället för i baskethallen, så samlades vi på sensia för lite Sh'bam. Det var väl inget för mig, så att säga, men det gjorde det desto roligare. Finner det faktiskt väldigt underhållande att se mig själv dansa. Fulare får man nog leta efter...
 
Sitter för tillfället och tittar på EMA, och det är min enda plan för kvällen. Imorgon har vi sovmorgon och det firar jag och Sohajba med en tur till gymmet. Hurtiga, jag vet. Nej, men likest och passa på medan ambitionen finns där, #aldrigvila osv.
 
 

She did it again

 
När jag kom hem från kvällens träning, så låg detta på mitt köksbord. Mamma har varit i Luleå och var förbi och lämnade det till mig. Alltså inte för att skryta, men jag har inte bara världens bästa pappa, utan mamsen hon är gode så bra hon med! Jag älskar min lilla honungssmula♥

Idag är din dag, pappa♥

 
En bra pappa är inte någon som går med på allt. Inte någon som aldrig tagit något, enligt dig, orättvist beslut. En bra pappa är någon som gör allt för att beskydda dig och som alltid vill ditt bästa. Jag kan säga att jag har världens bästa pappa. Jag älskar dig. Till månen och tillbaka, tusen gånger om.

Fortfarande mätt

 
 
 

Min lördag

 
Igårkväll så hängde vi, minus Elin men plus Elias. Lite skratt och babbel senare, så kom jag hem precis i tid till det att Portkod 1321 visades i tv-rutan. Kärlek till det. När det var slut så gav jag och mamma några försök till att se någon film, men vi gav upp ganska snabbt. Det slutade med att vi såg Eva&Adam. Har inte sett det på några evigheter och guuud vad små de var. Världens löjligaste, men mest lättsamma och gulliga serie. 
 
Söndag idag då och fars dag. Dagen i ära så kommer mormor och morfar hit på middag senare och jag ska äta tacos/fajita för tredje gången på åtta dagar, gottigott.

Äntligen helg

 
Min fredag var bra. Ja, även skolan var ok. Istället blev det drygaste idag att stå i kiosken på Northland. Ingen spännande match, vilket leder till lite folk = ännu mindre fikaförsäljning. När jag stod där och skulle packa upp så fick jag ett samtal av Elin, då hon bestämde att hon skulle ta bilen och komma och hämta mig och Emma i Luleå. Inte mig emot, om man säger så. Ett samtal senare, efter hon kört vilse upp mot måttsund, så var hon där i arenan i lagom tid till det att jag slutade och bilen styrde åter mot Piteå. Hemma så åt jag och väntade, väntade och väntade på att Emma och Elin skulle dyka upp igen och till slut så! Vi körde runt lite varstans och sjöng i ljuva stämmor. Nu är jag tröttast och ska sova länge imorgon. Bästa uppladdningen inför match, utan tvekan!

I'm not myself tonight

 
Om ni inte redan visste det, så är denna dag ingen vanlig dag. Idag är det kladdkakans dag. Typ enda dagen på året värd att firas. Nä, men asså kladdkaka är ju gott och om man har anledning till att äta det så är det klart att man ska göra det. Nu är det bara så att jag hade glömt bort denna dag. Jag är otroligt besviken på mig själv. Jag kan inte längre se mig själv som en hedrad fikaätare, jag borde skämmas. En sak är säker, morgondagen kan bara bli bättre. Ändå stolt över mig själv att jag kan se det positiva i det hela. Bilden reflekterar min syn på mig själv i spegel, den säger "du borde skämmas".
 

Det går bra nu

 
 
 
Igår så kom som sagt Emma hit. Vi gjorde fajita som var riktigt mumsigt, sedan bakade vi en falsk toscakaka. Den blev mumsig den med. Ni vet som experter så måste vi provsmaka fikat innan man kan sälja det. Kvällen i sin helhet var riktigt mysig och så såg vi ett avsnitt New Girl innan vi somnade. 
 
Idag då? Jo, dagen började med den fasansfulla upptäckten att jag hade tappat mitt busskort. Eller jag hittade det inte på morgonen. Inte nu heller för den delen. Det suger, för jag fyllde på det i måndags... Jag får väl ta det med en nypa salt. Alltid kul med lite extra utgifter. Resten av dagen är inte värd att nämna, det rullar på som vanligt. Skönt med torsdag iaf.
 
 

Länge sen vi sågs

 
Emma får stå för första bilden, hehe, jag bjöd på den☺ Andra för att jag verkligen, verkligen vill ha
sommar. Hatar snö och kyla. 
 
Idag har jag storhandlat. Eller storhandlat och storhandlat, allt är ju relativt, men mer än vanligt i alla fall. Matförrådet behövde sig en stor påfyllning, ändå står kylskåpet halvtomt. Det är så det är att leva solo. Hur som helst, ingen träning idag, men jag sitter ändå inte sysslolös. Senare kommer Emma hit och det ska bli riktigt kul att träffa henne och höra vad hon har att säga, eftersom vi inte träffas allt för ofta numera då vi spelar i olika lag. Ska bjuda henne på middag, snäll som jag är, och så skulle hon sova här också. Kan inte bli bättre! Sen ska jag hinna baka till Northland som är på fredag också, så får väl se om jag hinner med det innan hon kommer. Annars får hon väl bli min slav i köket. Som sagt, jag är snäll jag. 

Project

 
Sitter för tillfället och försöker att lära mig tycka om te, Project dricka te, det går inge vidare. Såg på Project Runway, men det slutade alldeles nyss och nu kommer jag väl mest troligt lägga mig och se något avsnitt Awkward innan jag somnar också. Hur kommer det sig egentligen att den enda tiden på dygnet som jag inte vill sova är då jag ska sova? Riktigt irriterande, men jag ska försöka somna fort ändå. Godnatt!. 

5/11-13

 
Dagen har hittills varit helt okej. Fick sluta tjugo minuter tidigare och vi fick glass till lunchen, då vi tydligen blivit utsedda till tredje bästa skolan i landet. Jag är dock väldigt trött, så nu ska jag slänga ihop nå mat och sedan vila upp mig rejält inför träningen.
 

Worlds Greatest

 
Alltså min mamma måste ju vara den bästa. Under lovet så var hon i min lägenhet, där hon tvättade och städade. Inte nog med det, hon köpte även en Ben&Jerry's till mig som väntade så fint i frysen. Helt obeskrivligt bra. Nu är min plan att se Awkward och äta lite glass innan jag lägger mig och sover. I mina öron låter det som en helt ok plan. Nåväl, sov gott.☺

Back to school

Skulle absolut inte tacka nej för lite sånt här just nu.
 

Första skoldagen avklarad. Eller nu var det ju ett tag sedan jag kom hem, men ändå. När man fått se den återstående terminplaneringen, sådär svart på vitt, så är det bara att konstatera att det faktiskt inte är lång tid till vi får lov igen. Jag tror nog att jag kan stå ut. 
Just nu så sitter jag och äter, efter det ska jag ta det lilla lugna innan träningen. Sen träning ikväll vilket brukar resultera i en viss brist på fokus, så bäst att jag laddar lite energi nu då. Det gör jag nog bäst i soffan. Adios!
 

Reload

 
 
Imorgon är det måndag och skola igen, något som gör att förra veckans uteblivna söndagsångest börjar komma smygandes, en känsla som jag inte alls behagar. Fast egentligen, vad gör det? Jag har haft ett underbart lov med återseenden med några av mina allra bästa. Jag kände att jag hade en hel del att ta igen och nu känner jag mig som nyladdad. Ny energi och ny glädje och halvt redo inför en ny pluggperiod. Det är trots allt bara några få skolveckor kvar. 
 
Om ett tag far jag tillbaka till Luleå och fortsätter mitt liv som en självständig tonåring. Typ nå sånt. Nej, men  nog blir man rätt bekväm med att få maten färdiglagad om än bara under en vecka.
Tackar brudarna för denna vecka så hörs vi!
 

Halloween

 
 
Igår så gjorde vi oss fina innan vi for och handlade för att slänga ihop lite tacos. Med kyckling. Typ fajita. Vi mös på och senare in på kvällen tog vi en sväng med bilen, eller vi körde typ runt i hela Piteå. Fast mest runt i rondellerna och på jakt efter wifi. Runt och runt och runt. Elin kör ju som en gud! 
 

Imorgon är en ny dag

 
Imorgon börjar jag dagen med ett härligt arbetspass i arcus. Hoppas du förstod ironin i det. Efter det så far jag hem till Piteå igen och umgås med mina underbara vänner. Var sjukt längesen vi samlades tillsammans sådär. En liten halloween-middag står på schemat inklusive utklädnad bara eftersom att det är så himla kul. Ska testa på en stil som känns väldigt olik mig. Ja, smakprov har du här ovan! hehe☺ 

November

Bara jag som tycker att tiden går jävligt fort? Tvivlar på det. November nu då och halloween. Eller halloween var egentligen igår, men det stoppar ingen från att fira hela helgen. 
 
I onsdags så var jag med Amanda och Jazmine till en början. Vi bestämde oss för att vi ville ha tacokväll och så fick det bli. Elin kom också och sedan fick vi sällskap av ytterligare några personer, mycket trevligt. Slutade med att jag och Amanda sov över hos Jaz. Efter x antal timmar tittande på stand-up komiker så somnade vi lite för sent, eller tidigt, beror på hur man ser det. I torsdags så traskade jag och Amanda in till annelund vid tvåtiden, där tog jag min cykel och fortsatte trampa vidare till Mathilda som hade kommit hem från London! Jippie! Asså dit vill jag fara. 
Fick dessutom en liten påfyllning bland mina body mists, mmmm.