Monday morning

Har spenderat kvalitetstid med fina Amanda idag. Vi har gått på stan, fikat, pratat, sjungit litegrann och sett första avsnittet av Ravenswood, kort sagt. Jag önskar att tillfällen som dessa faktiskt kom oftare. Att bara få umgås med mina bästa vänner är något jag älskar. Nu är det dock dags för mig att slå igen mina små ögon några timmar. Natti.

Tjugonde september

Tanken slog mig, den gav mig en riktig käftsmäll. Jag har inte träffat denna underbaring på över fem veckor(!!). Eller visst blir det det? Hur som helst så har det gått på tok för lång tid kan jag tycka. Att passa in tillfällen att träffas mellan dansen på hennes schema och basketen på mitt har uppenbarligen blivit lite av en utmaning. Förhoppningsvis finner vi tid nu till veckan. Jag saknar ju min barnunge.

Vinst

Tredje i rad nu efter en vinst idag på knappa 2 poäng, men vinst som vinst. Go Stars!
Resten av dagen ska jag inte göra mycket alls. Njuta. Ingen söndagsångest heller, fasen så skönt.

Utandning

 
Ett tag sen sist. Det kändes som en bra början. Vi har fått lov och det kom mer lägligt än någonsin, annars vet jag inte vart jag hade tagit vägen. Detta kan nog vara första gången på cirka tre veckor som jag använder datorn för nöjets skull, bortsett från de gånger jag sett New girl hehe. Känns som att hela ettan innehöll mindre plugg än vad dessa veckor hade att bjuda på, men som tur är så kommer allt till sitt slut och nu kan jag äntligen andas ut. Jag tror att det är väldigt få som förstår hur lycklig jag verkligen är. 
Annars så är väl typ vintern här nu (vintertid inatt). Angående det så vet jag ändå inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vill helst ha sommar nu på en gång och skippa denna vintertid helt och hållet. Bara halt och kallt och äckligt. 
 
Nu lät jag otroligt negativ, men egentligen så är jag faktiskt glad. Fortsättningsvis så ska jag försöka hålla bloggen lite bättre uppdaterad. Tror faktiskt att jag kan bättre än ett inlägg var tredje vecka.
 
 

Lite tid

De senaste dagarna har jag inte haft tid, prioriteringar har varit på annat. Dessutom så lämnade jag datorm i Luleå över helgen.
Så vad har hänt? I lördags så bestämde jag och Mathilda oss för att få på en Yohio-konsert tillsammans med min lillebror och hans kompis. Jag vill bara försäkra er om att jag är absolut inget Yohio-fan. Men det var gratis och i brist på annat, varför inte liksom? Det bjöds då på allt från japansk popmusik till growl, haha våra ansiktsuttryck då det började alltså..
 
Jag har pluggat biologi och idag gjorde vi bort tvåans första prov. Mer än så är irrelevant. Igår prioriterade jag till och med pluggandet över Svenska Hollywoodfruar, det skar lite i hjärtat, men jag har kunnat se det idag, så till slut så löser sig det mesta. Resterande del av kvällen har jag spenderat i soffan framför New girl. Nu ska jag sova, nattinatti!