Vi tar en sista minuten

 
Vem kan egentligen få nog av Rhodos? Tydligen inte jag och Mathilda i alla fall. En och en halv vecka efter det att vi kommit hem tog vi flyget tillbaka till denna underbara ö. Totalt spontant bokade vi resan tre dagar innan. Helt galet, man hann ju knappt förstå att det var verkligt. Hann ju inte ens få resfeber. 
 
Med ospecificerat boende begav vi oss av och hamnade på ett hotell cirka två mil från Rhodos stad, dit man lätt kunde ta sig med buss för dryga två euro. Men vi hade pool, wi-fi och ett stort och fint hotellrum. För den billiga pengen vi fick betala för resan kunde vi nog inte vara mer nöjda. Väldigt lugnt område, vilket var skönt, med tanke på att vi enkelt kunde ta oss till det allt mer livfulla nattlivet i staden om vi så väl ville. Vilket vi även gjorde, två gånger. Där inne befann sig även min braiga vän David och hans vän Simon som vi mötte upp, så det var ju riktigt skoj!!
 
Övriga delarna av veckan så hängde vi mycket vid poolen och bara njöt av värmen samtidigt som det var ynka fem plusgrader hemma i Sverige. Hängde i hotellrummet, typ halvnakna pga ingen AC. Kliade sönder ENORMA myggbett och skrattade. Ja, herregud vad vi skrattat. Allt var SÅ värt och jag hade SÅ kul med en underbar, underbar vän. Vi skapade minnen som vi både kommer att leva på länge. Kärlek till dig, Mathilda.