RHODOS

 
24/5- Äntligen var all längtan över och vi var på väg. Efter en "vi-sover-inget-så-vi-kan-somna-på-flyget-natt" så lämnade vi Kallax dödströtta klockan 05.55 på lördagmorgon. Det här med att somna på flyget dock, det gick ju inge vidare. Så man kan ju säga att den dagen var vi ett gäng zombies. Förutom Elin då, som sover som en stock oavsett tid och rum och hann somna innan flyget hann lyfta. Typiskt. Vi kom fram till hotellet vid ett, hängde vid poolen lite snabbt, dog, åt middag och gick sedan på en liten upptäcktsfärd innan vi bestämde oss för att dejta sängarna. Aldrig somnat så fort.
 
 
26/5- Söndagkväll vid elva satte vi oss i en bar som vi gått förbi kvällen innan. De hade ju gratis Wi-Fi. Blev lovade fyra shots om vi köpte fyra drinkar. Deal. Och på tolvslaget slog vi shotglasen i varandra och drack min livs första shot. Smakade förjävligt, men man var ju tvungen. FYLLDE JU ARTON!! Drack våra drinkar innan vi gick tillbaka hemåt för att ladda om inför en ny dag. 
Måndag, på min födelsedag, gick vi till hotellet min familj bodde på för att sola, bada och luncha. Det bjöds på drinkar, fast alla var uschusch. Promenaden dit var äckligt varm, men promenaden hem var outhärdlig. Hoppade i poolen på en gång innan duschen och middag väntade. Därefter fixade vi oss inför nya äventyr inne i Rhodos stad. Lagom rosa var vi också. Träffade upp Emma och hennes kompisar och hängde med dom innan vi drog ut på bargatan. Studentveckan och halva Piteå på plats. Hade en grym 18-årsdag, så puss på alla delaktiga!!! 
 
 
Dagen efter gick vi in till Gamla stan. Typ vid tre på dagen. Värsta beslutet ever. Solen stekte som bara den. Solen stekte de flesta dagarna faktiskt. Men resten av veckan så såg dagarna i princip likadana ut. Gick längs gatan nedanför hotellet, från supermarket till supermarket. Vi åt superbra mat, lätt värt med halvpension. Vi solade och tog svalkande bad. Dansade på rummet och utanför. Sista kvällen vågade vi faktiskt ta kontakt med några svenska killar på hotellet som spanat in oss hela veckan. Säger vi hehe. Visade sig bli en riktigt bra avslutning på en drömresa som jag lär komma ihåg för resten av mitt liv. Med favoritbrudar också. Wow. 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar